Tervetuloa BestMassage!

Yleiset sopimusehdot

1.Voimassaoloehdot

Seuraavia ehtoja sovelletaan kaikkiin verkkokaupan ja asiakkaan välisiin liiketoimiin. Tilaushetkellä asiakas hyväksyy yleiset käyttö- ja sopimusehdot. Mahdolliset muutokset on tehtävä kirjallisesti.

BestMassage International e.K.

Im Steingerüst 25

76437 Rastatt

Puh.: (09) 2316 1880

Fax: +49 7222/166648

E-Mail: tao@bestmassage.fi

2.Sopimuksen teko

Klikkaamalla "Osta", asiakas tekee sitovan sopimuksen ostaa tavarat. Asiakas saa tilausvahvistuksen heti tilaus on tehty. Myyntisopimus astuu voimaan vasta asiakkaan saatua meidän erillisen tilausvahvistuksen sähköpostilla kohtuullisen ajan kuluessa

Kaikki tiedot, myös hinnat voivat muuttua verkkokaupassa, mainoksissa sekä uutiskirjeessä. Hintojen muutos voi johtua toimittajamme nostettua hintoja. Kaikki hinnat sisältävät verot myös.

Kuvat sekä kuvaelmat mainoksissa, hintalistauksissa yms. Eivät olet välttämättä sitovia. Samaa pätee myös väreihin, materiaaleihin sekä päällysteisiin. Painot ja mitat ovat suuntaa antaavia.

3.Maksutavat 

Hyväksymme seuraavat maksutavat:

Ennakkomaksu

Summa tulee maksaa kokonaisuudessaan tilille, joka tulee laskun mukana sähköpostilla.

SEPA – Suoraveloitusmaksu

Summa veloitetaan suoraveloituksena asiakkaan tililtä.

PayPal

Maksun voi suorittaa asiakkaan PayPal tilin kautta. Tätä tarkoitusta varten asiakas ohjataan PayPal sivulle maksua varten.

Pankki/Luottokortit

Koko summa veloitetetaan kerralla asiakkaan pankki- tai luottokortilta.

Asiakkaan tulee maksaa tilaus 14 päivän kuluessa laskun saapumisesta. Maksun määräajan päätyttyä, asiakas saa tavarat. Jos tavaroita ei ole kokonaan maksettu, tavaroiden omistusoikeus pysyy meillä.

4.Toimitusehdot

Postitus tapahtuu 2-3 arkipäivän kuluessa kun maksu on vastaanotettu. Toimituspäivät on sovittu. Toimitus pidetään varattuna, jos kaikkia tilattua tavaroita ei ole sillä hetkellä varastossa. Asiakasta ilmoitetaan välittömästi toimitusajasta. Jottanoudattaminentoimituspäivä ,vuodenajan merenkulku on riittävä . Asiakas myöntääkohtuullisen pidennyksen ja vasta sen päättymisen jälkeen onasiakkaan oikeus purkaa sopimus . Korvausvaatimukset tämän lisäksi voidaan estää. Jostilaus ei voida toimittaa vuoksi ennakoimattomien puutteiden toimittajiemme,oikeus purkaa sopimus meidän puoleltamme ja palauttaamaksettu rahamäärä on varattava .

Jottanoudattaminentoimituspäivä ,vuodenajan merenkulku on riittävä . Asiakas myöntääkohtuullisen pidennyksen ja vasta sen päättymisen jälkeen onasiakkaan oikeus purkaa sopimus . Korvausvaatimukset tämän lisäksi voidaan estää. Jostilaus ei voida toimittaa vuoksi ennakoimattomien puutteiden toimittajiemme,oikeus purkaa sopimus meidän puoleltamme ja palauttaamaksettu rahamäärä on varattava .

Toimitusaika voi vaihdella merenkulun olosuhteiden vuoksi. Toimittaja on vastuussa toimitusten viivästymisistä ja asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus. Jos tilausta ei voida toimittaa, asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus ja saada maksettu rahamäärä takaisin.

5.Takuutiedot

Seuraavat ajat ovat voimassa:

  • 10 vuoden takuu rungolla sekä jaloilla
  • 2 vuoden takuu päällisillä
  • 6 kuukauden takuu lisävarusteilla

Virallisia takuuaikoja noudatetaan.

Vikoja jotka johtuvat asiakkaan huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä, väärästä asennuksesta  tai muutoksista alkuperäisiin osiin, eivät kuulu takuun piirin.

Kun kyseessä on todettu vika, asiakkaan on oikeus saada korvaava tuote tilalle. Meillä on oikeus ehdottaa korvaavaa tuotetta tilalle tai hinnan alentamisesta, mikäli korvaavan tuotteen toimitus ei onnistu.  Jos korvaava tuote toimitetaan asiakkaalle, asiakkaan tulisi hyväksyä noin neljän viikon toimitusaika. Emme ole vastuussa asiakkaan menetetyistä taloudellisista vahingoista emmekä käsittele vahingonkorvausvaatimuksia.

6.Palautusohjeet

Kaikissa meidän tuotteissa on 30-päivän rahat takaisin-takuu. Voit palauttaa tavarat ilman erillistä syytä. Varmista että paketissa on kaikki tavarat mukana eikä niitä ole käytetty. Asiakas maksaa postikulut. Emme hyväksy ennakkoon maksettuja toimituksia. Pidätämme oikeuden hylätä palautuksen, jos ovat vahingoittuneita tai käytettyjä.

Jos asiakas ei pysty palauttamaan tuotteita, me tarjoamme myös noutopalvelun. Kuljetusfirma noutaa      paketin asiakkaan osoitteesta kun asiakas maksaa mahdolliset postikulut. Ota meihin yhteyttä etukäteen sähköpostilla tai puhelimella kysyäksesi hinnastosta, koska se voi vaihdella eri maiden ja tavaroiden suhteen. Asiakkaan tulee varmistaa että on paikalla sovitussa paikassa sovittuna aikana. Jos asiakas ei ole paikalla sovittuna aikana, noudosta aiheutuneet kulut veloitetaan kuitenkin asiakkaalta.

Huomio: Hygienisyistä hierontaöljyja sekä rasvoja ei voi palauttaa. Myös CD:t, DVD:t ja Mandala julisteet kuuluvat samaan ryhmään.

Ohjeet kuljetusyhtiölle

Ole hyvä ja paketoi lähetys (jos mahdollista, niin alkuperäiseen pakettiin) ja varmista että kaikki tavarat tulevat mukaan ja ovat käyttämättömiä. Avattuja tai huonosti pakattuja lähetyksiä ei hyväksytä. Laita lähetys pohjakerrokseen ja ensimmäisen oven viereen noutoa varten. Lisäkustannukset tulevat asiakkaan maksettavaksi, mikäli nouto-osoite on väärin, paketti pakattu huonosti tai puuttuu tavaroita

7.Peruutusehdot

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 30 päivän sisällä ilman mainittavaa syytä .

Peruutusaika päättyy 30 päivän kuluttua siitä kun kolmas osapuoli tai joku muu ottaa tavarat haltuun.

Käyttääksesi peruuttamisoikeutta sinun tulisi lähettää meille vahvistus (kirje postin kautta, faksilla tai sähköpostilla). Voit käyttää malliperuuttamislomaketta, mutta se ei ole pakollista.

BestMassage International e.K.

Im Steingerüst 25

D - 76437 Rastatt

Puhelin: (09) 2316 1880

Fax: +49 7222 166648

E-Mail: tao@bestmassage.fi

Voit käyttää sivulla olevaa irtisanomiskaavaketta, mutta se ei ole pakollista. 

Peruutuksen vaikutus

Jos peruutat tämän sopimuksen, korvaamme sinulle kaikki maksut, jotka olemme saaneet teiltä, myös toimituskulut (lukuunottamatta jos olet valinnut jonkun muun toimitustavan kuin normaalin). Maksut hoidetaan viipymättä, viimeistään 14 päivän sisällä siitä kun olet ilmoittanut meille peruuttaaksesi sopimuksen. Teemme rahapalautuksen samalla maksutavalla kun olet käyttänyt aikaisemmin, ellei muuta sovita, tästä ei jokatapauksessa koidu sinulle ylimääräisiä kuluja.

Voimme viivyttää takaisinmaksua siihen asti kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai olet todistanut että olet lähettänyt tavarat takaisin.

Sinun tulisi lähettää tavarat takaisin meille mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 14 päivän kuluessa siitä kun olet ilmoittanut meille sopimuksen purusta. Sinun tulisi huolehtia tavaroiden lähettämisestä tulevista kuluista.

Peruutuskaavake

BestMassage International e.K.

Im Steingerüst 25

D – 76437 Rastatt

Phone: (09) 2316 1880

Fax: +49 7222 166648

E-Mail: tao@bestmassage.fi

Minä/me (*) ilmoitamme että minä/me  (*) peruutamme myyntisopimuksen seuraavista tuotteista (*)

Tilattu (*)/Vastaanotettu (*):

Asiakkaan nimi:

Asiakkaan osoite:

_________________________________________

Asiakkaan allekirjoitus

________________

Päivämäärä

-----------------------------------------------------

8.Tietosuoja

Kaikki tilausten tiedot tallennetaan. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti emmemä käytä niitä markkinointitarkoituksiin. Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Saadaksesi lisätietoja, lue meidän tietosuojakäytäntömme.

9.Muut

Suoritus- ja oikeuspaikka on Rastatt. Jos joku yksittäinen ehto tässä sopimuksessa ei täyty, se ei kuitenkaan vaikuta sopimuksen purkuun.