Tervetuloa BestMassage!

Thaimaalaiset yrttihaudepallot vartalolle

Käytä perinteisen Thai –hieronnan aikana ja koska vain haluat.


 

9,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Thaimaalaisia yrttihaudepalloja on käytetty perinteisen Thai –hieronnan ja terapeuttisten hoitojen osana vuosisatojen ajan. Lämpimät yrttihauteet tunnetaan hyvin niiden kroonisia vaivoja, kuten lihas-/selkä- ja nivelkipuja, hoitavista ominaisuuksista.

Meidän Thaimaalaiset yrttihaudepallomme ovat poikkeuksellisen ainutlaatuisia, sillä olemme omistautuneesti työskennelleet vain perinteisten Thaimaalaisen hieronnan asiantuntijoiden kanssa luodaksemme hyvän yhdistelmän. Erityiset aitojen yrttien ja luonnollisten tuoksujen sekoituksemme tarjoavat ominaisuuksia kolmesta eri teemasta – energiaa antava, rentouttava ja uudistava – joita et löydä mistään muualta. Lisäksi meiltä saat jokaisen sekoituksen halutessasi myös luomu –laatuisena.

Näiden yrttihaudepallojen ainutlaatuiset yhdistelmät ja tasapaino parantavat terveyttäsi antamalla lisää energiaa, ravitsemalla ihoa sekä edistämällä verenkiertoa. Samalla yrttihaudehoitomme vapauttaa jännityksestä, uudistaa koko kehoa, antavat voimaa ja lopulta täydellisen autuuden tunteen.

Tärkeimmät valmistusaineet:

Curcuma Longa (kurkuma), Curcuma Zedoaria (valkoinen kurkuma), Cymbopogon Citrates (sitruunaruoho), Citrus Hystrix DC (Kaffir lime), Tamarindus Indica (tamarindin lehdet), Pandanus Odorus (Pandan –kasvin lehdet), Nibuhria Siamensia

Käyttöohjeet:

  • Lämmitä yrttihaudepallot yksi kerrallaan varmistaaksesi niiden pehmeyden sekä keskeytymättömän hoitotilanteen.
  • Liota yrttihaudepalloja vedessä noin yhden minuutin ajan ja siirrä pois. Lämmitä niitä sen jälkeen höyrystimessä kymmenestä viiteentoista minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit lämmittää niitä mikroaaltouunissa kahdesta kolmeen minuuttia. Parhaimpien hoitavien ominaisuuksien aikaansaamiseksi höyrystäminen on kuitenkin suositeltavampaa.
  • Kokeile hauteen lämpötilaa kämmenselälläsi.
  • Aseta yrttihaude hoidettavalle alueelle tai koko vartalolle siitä riippuen tekemästäsi hoidosta.
  • Tehokkaiden hoitotulosten aikaansaamiseksi hieronnan jälkeen on hyvä vain olla ja rentoutua puolen tunnin ajan ennen suihkussa käymistä.  

Säilytys:

Yrttihaudepalloja voidaan käyttää jopa viisi kertaa 3-5 päivän sisällä ensimmäisestä käyttökerrasta. Parhaimpien tulosten saamiseksi ne tulee kuivata ja asettaa ilmavaan paikkaan kuivumaan jokaisen hoitokerran jälkeen. Sen jälkeen ne tulee laittaa muovipussiin ja säilyttää jääkaapissa.

Käyttämättömiä yrttihaudepalloja tulee säilyttää omassa pakkauksessaan viileässä, kuivassa paikassa suojassa suoralta auringon valolta.