Tervetuloa BestMassage!

Sale%

Thaimaalaiset yrttihaudepallot kasvoille

Täydelliset kasvojen herkälle iholle

Normaalihinta: 7,90 €

Erikoishinta 6,90 €

Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Thaimaalaiset yrttihaudepallomme kasvoille ovat todellakin ainoat laatuaan ja valmistettu erityisesti kasvojen herkälle iholle sopiviksi. Olemme pitkään työskennelleet aitojen Thaimaalaisten kehonhoidon ammattilaisten kanssa yhteistyössä ja luoneet tämän ylellisen reseptin parantamaan kasvojen tervettä, sädehtivää ilmettä.

Käytettäessä yhdessä perinteisen lämpöhoidon tai minkä tahansa valitsemasi kasvohoidon kanssa, yrttipallomme auttavat ravitsemaan ja uudistamaan ihoa tehden kasvoista silkkisen pehmeät ja sileät. Kasvoille tarkoitetut yrttihaudepallomme on valmistettu salaisista itämaisista luonnonmukaisista ainesosista, jotka pitävät kasvojen ihon nuorekkaana ja virkistävät sitä pitkäksi aikaa. Lisäksi yrttihauteet kiihdyttävät ja parantavat verenkiertoa, mikä on tärkeää erityisesti kuivasta ihosta kärsiville.

Nosta hierontahoitosi uudelle tasolle helppokäyttöisten kasvoille tarkoitettujen yrttihaudepallojemme avulla. Jokainen paketti sisältää kaksi palloa (yksi painaa 100g), jotka riittävät yhteen hoitokertaan. Yksi pallo lämmitetään sillä aikaa kun toista käytetään hoitamiseen.

Käyttöohjeet:

Liota yrttihaudepalloja vedessä noin minuutin ajan ja siirrä pois. Upota ne sitten kuumaan veteen ja anna olla siellä, kunnes ne ovat lämpimiä. Höyryttäminen ei ole välttämätöntä. Aseta valmiit, lämpimät yrttihauteet varovaisesti hoitoa tarvitseville kasvojen alueelle.

Tämä tuote on tarkoitettu ainoastaan kasvojen alueen hoitoon.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Luonnollisesti muotoiltu hierontakivisetti

Luonnollisesti muotoiltu hierontakivisetti

119,00 €
Hinta sisältää ALV:n