Tervetuloa BestMassage!

Terapiapainannin

Syväkudoshieronnan apuväline uudella, todella ergonomisella muotoilulla

8,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Terapiapainannin on uusi syväkudoshieronnan apuväline, joka on muotoiltu ergonomisesti, jotta voitaisiin paremmin välttyä ammatin aiheuttamilta vammoilta. Se mahdollistaa paremmin keskitetyn ja syvemmän työskentelyn vähemmällä fyysisellä vaivalla.

Erilaiset toistuvasta rasituksesta aiheutuneet käsivammat ovat yksi hierojen ja terapeuttien tavallisimmista ongelmista. Terapiapainantimen ansiosta peukalot saavat levätä, kun niitä ei enää tarvita triggerpisteiden paineluun. Apuvälineen muotoiltu kahva puolestaan tukee ranteen neutraalia asentoa työskentelyn aikana.

Ranteesi saavat myös levätä. Tämä apuväline tekee lopun ranteen yliojennuksesta sekä sen aiheuttamista kivuliaista ongelmista. Terapiapainantimen ansiosta turvallinen työskentely on mahdollista, sillä se siirtää työn aiheuttaman paineen lihaksista luille. Välttämällä peukalon suoraa käyttämistä epätasainen, toistuva lihaksiin ja nivelkapseleihin kohdistuva paine saadaan eliminoitua sekä kämmenistä että käsivarsista. Näin vältetään sekä työperäiset vammat että hoidetaan jo syntyneitä ongelmia.

Puhdistusohjeet:

Tämä apuväline on suositeltavaa puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Voit helposti puhdistaa sen pesemällä saippualla ja lämpimällä vedellä tai alkoholilla.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kätevä harja

Kätevä harja

7,90 €
Hinta sisältää ALV:n
Sound Massage

Sound Massage

19,00 €
Hinta sisältää ALV:n