Tervetuloa BestMassage!

Schupp Puhdas Hierontavoide

Ei sisällä Parafiinia eikä Parabeniä


Saatavilla 200 ml ja 1 l pulloissa

5,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Tuoteyhteenveto

Syvästi ihoa kosteuttava ja ravitseva Schupp:in hierontarasva. Ravintoaine-rikas luonnollisilla ainesosilla, kuten kehäkukka, E-vitamiini, aloe vera ja soijaöljy. Tämä hajusteeton väriaineeton voide suojaa ja kosteuttaa kaunista ja tervettä ihoa. Ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle.

Tuoteseloste

Schupp:in Hierontarasva on ravitseva ja se on ihanteellinen yksityisyrittäjille, kylpylöihin, urheiluklinikoissa ja jopa kotioloissa. Schupp:in hierontarasva ei sisällä hajusteita, värjäymiä, parafiiniöljyjä eikä väriaineita.

Ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle. Kehäkukka on tunnettu edistämään tulehduksia sekä se on antibakteerinen ja sisältää sienilääkkeiden ominaisuuksia.

Erinomainen kosteusvoide kuivalle ja hilseilevälle iholle, kehäkukka rauhoittaa, vähentää kipua ja turvotusta sekä nopeuttaa paranemista. Antioksidantti ja nuorentavia ominaisuuksia E-vitamiinissa ja soijaöljyssä. Se myös lohkoaa vapaat radikaalit, estää solujen mutaation ja edistää tervettä solujen uudistumista. Suojelee ja lisää liikkuvuutta, korjaa vaurioituneet kudosten paranemisen, estää rypyt ja parantaa yleistä ulkoasua. Tulehdusta vähentävä ja pehmittävä E-vitamiini ja aloe vera rauhoittaa ja hydratisoi, pitää herkän ihon terveenä, pehmeänä ja kauniina.

Koot
200 ml
1 l