Tervetuloa BestMassage!

Schupp Perus Hierontavoide

Vahvistaa ihoa, Valmistettu Saksassa


Saatavana 200 m and 1l koossa

5,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Tuoteyhteenveto

Pidä ihosi tasapainoisena Schupp:in Hierontarasvalla. Ravintoaine-rikas luonnollisilla ainesosille kuten aloe vera, jojobaöljy, bisabololi, allantoiini, provitamiini B5 ja E-vitamiini, tämä syvästi kosteuttava voide vahvistaa ja parantaa kaunista ihoa.

Tuoteseloste

Schupp:in Hierontarasva on ravitseva ja se on ihanteellinen yksityisyrittäjille, spa:ssa, urheiluklinikoissa ja jopa kotioloissa. Schupp:in Hierontarasva tukee ihon luonnollista tasapainoa.

Jojoba öljy ja provitamiini B5 pehmentää ja kosteuttaa jättämättä jäämiä. Se parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta. Antioksidantti ja nuorentavia ominaisuuksia E-vitamiinissa ja soijaöljyssä. Se myös tuhoaa vapaat radikaalit, estää solujen mutaation ja edistää tervettä solujen uudistumista. Suojelee ja lisää liikkuvuutta, korjaa vaurioituneen kudosten paranemisen, estää rypyt ja parantaa yleistä ulkoasua. Tulehdusta vähentävä ja pehmittävä E-vitamiini, Bisabololi, allantoiini ja aloe vera rauhoittaa ja hydratisoi, pitää herkän ihon terveenä, pehmeänä ja kauniina.

Koot
200 ml
1 l

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Schupp 5,5 Hierontavoide

Schupp 5,5 Hierontavoide

5,90 €
Hinta sisältää ALV:n