Tervetuloa BestMassage!

Päätuki

Valittavanasi on Ergonominen, Säädettävä nylonista valmistettu, Säädettävä metallinen tai Perinteinen, paranneltu versio.

42,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Nyt voit korvata tai päivittää vanhan olemassa olevan päätuen. Tai, jos haluat, voit hankkia yhden ylimääräisen. Jotkut ammattilaiset tykkäävät pitää päätukia molemmin puolin pöytää, koska se on äärimmäisen kätevää asiakkaan asettumisen kannalta. Valitse oma suosikkisi Ergonomisesta, Säädettävästä nylonkankaisesta, Säädettävästä metallisesta tai perinteisestä, parannellusta versiosta:

Ergonominen päätuki

Ergonominen päätuki sopii lähes jokaiseen kannettavaan hierontapöytäämme. Siinä on sekä nylonista valmistettu kasvoaukko että runko. Ergonominen päätuki on pehmeästi pyöristetty ja suunniteltu muotoutumaan kasvonpiirteiden mukaisesti ja paineen tunnun välttämiseksi, jotta asiakas pystyisi rentoutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Sitä on helppo liikuttaa ylös ja alas, jolloin voidaan huomioida asiakkaan mukavuus, ja sen voi lukita turvallisesti paikalleen. Ylellisellä Memory-foam vaahtomuovilla varustettu Ergonominen kasvotyyny (myydään erikseen) sopii yhteen Ergonomisen päätuen kanssa. Välimatka kasvoaukon keskeltä reunoille on 20cm ja läpimitta 2cm.

Säädettävä päätuki

Säädettävä päätuki sopii lähes jokaiseen kannettavaan hierontapöytäämme. Se on saatavana kahtena eri versiona: Nylon, jossa on sekä nylonista valmistettu kasvotuki että runko; ja Metallisena, jossa on puinen kasvotuki ja alumiininen runko. Säädettävää päätukea on helppo liikuttaa ylös ja alas, jolloin voidaan huomioida asiakkaan mukavuus, ja sen voi lukita turvallisesti paikalleen. Perinteinen kasvotyyny (myydään erikseen) sopii yhteen Säädettävän päätuen kanssa. Välimatka kasvoaukon keskeltä reunoille on 20cm ja läpimitta 2cm.

Perinteinen Paranneltu päätuki

Perinteinen Paranneltu kasvotuki sopii lähes jokaiseen kannettavaan hierontapöytäämme. Siinä on sekä puinen kasvoaukko että runko. Perinteinen Paranneltu päätuki pysyy tukevasti yhdessä asennossa eikä liiku ylös tai alas. Perinteinen kasvotyyny (myydään erikseen) sopii yhteen Perinteisen Parannellun päätuen kanssa. Välimatka kasvoaukon keskeltä reunoille on 20cm ja läpimitta 2cm.

Ominaisuudet

 • Voit valita Ergonomisen, Säädettävän nylonista valmistetun ja Säädettävän metallista valmistetun tai Perinteisen Parannellun päätuen – mikä vain sopii parhaiten pöytääsi ja tarpeisiisi
 • Mahdollisuus ylimääräiseen päätukeen tekee asiakkaan pöydälle asettumisesta kätevää, kun päätuen paikkaa ei tarvitse erikseen vaihdella.
 • Valitsemalla Ergonomisen päätuen sinulla on mahdollisuus päivittää nykyinen päätukesi.

 

Koot ja värit

 • Mitat:
 • Saatavat värit Ergonomiseen päätukeen: Musta
 • Saatavat värit Säädettävään Nylonista valmistettuun päätukeen: Musta
 • Saatavat värit Säädettävään Metalliseen päätukeen: Luonnonpuinen viimeistely ja hopea
 • Saatavat värit Perinteiseen Paranneltuun päätukeen: Luonnonpuinen viimeistely

Ihanteellinen

 • Ammattilaisille, jotka pitävät ylimääräisen päätuen tuomasta kätevyydestä
 • Ammattilaisille, jotka haluavat päivittää nykyisen olemassa olevan päätuen
 • Ammattilaisille, jotka ovat kadottaneet ja joiden vanha päätuki on mennyt rikki

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Tao of Healing

Tao of Healing

19,00 €
Hinta sisältää ALV:n
Argan hierontaöljy

Argan hierontaöljy

19,00 €
Hinta sisältää ALV:n