Tervetuloa BestMassage!

Öljyn kestävä pöydänpäällissetti

Saatavana useita eri värejä. Helppo puhdistaa.

32,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Pue hierontapöytäsi ja hoitohuoneesi upouuteen asuun. Vaihda hierontapöytäsi väriä kädenkäänteessä vaikka omasi tai asiakkaasi mielentilan mukaisesti.

Ehkä rauhoittavaa vihreää tai energiaa antavaa punaista… vai sittenkin upeaa sahraminkeltaista? Tämä lisäpäällinen on sekä käytännöllinen että visuaalisesti hyvän näköinen. Se sopii käytettäväksi niin öljyn, voiteen kuin rasvankin kanssa, joten sinun ei tarvitse enää olla huolissasi pöytäsi likaantumisesta ja epähygieenisyydestä. Tämä päällinen on todella helppo puhdistaa ja se voi suojata hierontapöytäsi vaikka koko loppuelämäsi ajan.

Öljyn kestävissä tyynynpäällisissämme on PU-nahkainen verhoilu ja niiden sisäosa on kudottua kangasta, minkä vuoksi ne ovat pehmeitä ihoa vasten. Tällaisen muotoilun ansiosta ne suojaavat hierontapöytääsi ja ne on helppo puhdistaa.

Päälliset sopivat pöytiin, joiden pituus on 175cm – 190cm ja leveys 70cm – 80cm. Ovaalin muotoisen päällisemme on suunniteltu sopimaan erityisesti ovaalin muotoisiin pöytiimme, joten ne eivät sovi tavallisiin pöytiimme.

Väri opas

Color Guide

Tärkeää tietoa: Kaikki tietokoneet, näytöt ja internet selaimet ovat kalibroitu näyttämään värit eri tavalla. Perustuen asetuksiisi, väriesimerkit voivat vaihdella hiukan ja näin ollen niitä tulee käyttää vain suuntaa antavina väreinä. Jotkut värivaihtoehdot saattavat olla myös väliaikaisesti loppu. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Ruskasormet

Ruskasormet

7,90 €
Hinta sisältää ALV:n