Tervetuloa BestMassage!

Muiden käyttäjien kokemuksia

Alhaalta näet muiden asiakkaidemme kokemuksia loistavista hierontapöydistämme, tuoleistamme ja asiakaspalvelukokemuksista. Nämä kokemukset on kerätty asiakkailtamme ympäri Englantia.

Löysin nämä nettisivut todella helposti. Kaikki kuvat ja tuotekuvaukset sivuilla ovat todella selkeitä ja täsmällisiä. Tilasin heiltä sohvan joka tuli nopeasti aivan kuten luvattiin. Sohva oli todella helppo koota ja se on juuri niin tukeva, kuten kuvasta päättelin. Täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen sekä Best massagen asiakaspalveluun ja aion ostaa heiltä myös jatkossa.   
Sarah, Cambridgeshire
 

Sain juuri yritykseni pyörimään – ja nyt olen valmiina ottamaan asikkaita vaikka 2- 3 päivässä. Sattuipa eräänä päivänä……Kaksi eri asiakasta totesi samana päivänä: "Tämä on mukavin hierontapöytä missä olen koskaan ollut”!! Wow. Olin todella otettu ja saatte todellakin käyttää näitä sanoja markkinoinnissamme. On todella mukava toimia kanssanne.
Rick, Norfolk

Haluan vain kiittää kauniista hierontapöydästä joka tuli todella nopeasti eilen iltapäivällä. Olen erittäin tyytyväinen tuotteen laatuun ja samaani asiakaspalveluuni. Ja voin kyllä ehdottomasti suositella teitä muillekin. 
Angel Mottershaw


Kiitos kun sain pöytäni hyvissä ajoin ennen Joulua, joka ratkaisi hyvin lahjaongelmani. Kiitos siitä. Olen varma palaavani teille kun tulee tarve hankkia tarvikkeita pöytääni. ”Lahjakkain” terveisin,
Baz Whitfield

Sain hierontatuolini yhtenä kappaleena tänään, paljon nopeammin kuin uskoinkaan. Kiitos paljon avustanne ja avuliaasta palvelustanne. Terveisin eräs tyytyväinen asiakkaanne. Vielä kerran. Kiitos todella nopeasta toimituksesta.
Jean Harvey

Kiitos todella paljon. Sain hierontapöytäni tänään iltapäivällä. Arvostan todella paljon tuotteen- ja myös palvelunne laatua. Kiitos paljon vielä kerran. Vaimoni tulee varmasti nauttimaan lahjastaan todella paljon.
John Yale

Kiitos teille NOPEASTA toimituksesta! Tein tilaukseni maanantaina ja tänään, keskiviikkona se oli jo minulla! Olen jo kertonut kaikille hierontaystävilleni sivuistanne! Tulen varmasti jatkossakin tilaamaan TEILTÄ! Kiitos vielä kerran.
Lori Venturini

Kiitos todella paljon. Nopea toimitus. Olen erittäin tyytyväinen pöytääni. Helppo purkaa, koota ja kantaa ihmisten kotiin. Vertailin paljon hintoja ja teillä oli kyllä halvimmat! Kiitos vielä
Dean

Kiitos todella paljon nopeasta toimituksesta. Arvostan sitä todella
Kendra Reese

Haluaisin kiittää teitä erinomaisesta toiminnasta, erikoisesti loistavasta palvelusta ja kauppanne laadusta. Hierontapöytäni on tyttöystävälleni…..ja hän todellakin rakastaa sitä. Kiitos vielä.
Roy Stoflet

Kiitos vielä tavastanne hoitaa tilaus. Suosittelin firmaanne opiskelukaverilleni ja hän oli kyllä todella tyytyväinen saatuan pöydän. Toivottavasti saamme vielä jatkossakin tehdä yhteistyötä. Ysätävällisin terveisin
Miles Smith

Hierontapöytä tuli ennätysajassa ja oli kyllä todella kaunis. Halusin vain kertoa sen teille. Ja vielä. Löysin juuri teidän vanhat nettisivut ja täytyy sanoa, että olen erittäin vaikuttunut mitä lukee kohdassa “tietoa meistä” 
Ann Pettus