Tervetuloa BestMassage!

Moor Detox mutanaamio

Luonnonmukaiset Moor mutanaamiomme ovat 100% puhtaista raaka-aineista

11,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Moor mutanaamiomme on valmistettu 100% puhtaista luonnon raaka-aineista ilman lisäaineita. Ravinteikkaat, paljon mineraaleja sisältävät, kehoa puhdistavat Moor mutanaamiot on tasaisesti jaettu kahteen osaan. Iholle asetettavassa osassa on läpäisevä kerros ja kuumennettavassa osassa läpäisemätön kalvo.

Paketit tulee säilyttää huoneenlämmössä. Niitä voidaan käyttää joko lämpöhoidoissa yhdessä uudelleen käytettävän lämpöpakkauksen kanssa tai kylmähoidoissa. Läpäisevä kangas takaa tehokkaan ihokontaktin ehkäisten samalla mudan tarttumista ihoon.

Lämpöhoitoa tehdessä, aseta ensin läpäisevä kangas asiakkaan iholle. Aseta sitten lämpöpakkaus, jonka lämpötila on 55°C - 65°C, mutapaketin päälle. Mudan lämpötila nousee tällöin miellyttävästi. Mutanaamio pysyy tasaisen lämpöisenä ja vaikuttaa noin 25min ajan.

Lämpöhoito on erityisen hyvä kroonisen reuman hoidossa sekä niveliä rappeuttavien sairauksien aiheuttamien kipujen lievittämisessä. Siitä on apua myös verenkierron häiriöissä sekä kivun lievittämisessä suoliston ja virtsateiden kroonisissa sairauksissa.

Luonnonmukaiset Moor Detox mutanaamiot soveltuvat myös kylmähoitoihin reuman akuuteissa tiloissa (tulehdus ja nivelten rappeuma sekä selkärangan sairaudet, ”reumatismi”), muskuloskeletaalisen trauman jälkihoitona, akuuteissa suoliston, virtsateiden ja sukuelinten tulehdustiloissa sekä suojaavana hoitona verenkiertoelimistön ja imusuoniston sairauksissa.

Tuotetiedot:

Koko: 30cm x 40cm

Paino: 350g