Tervetuloa BestMassage!

Maksamisen tiedot

Luotto-/ pankkikortit:

Hyväksymme maksuvälineiksi VISA- ja MasterCard- luotto- ja pankkikortit, ja käytämme turvatasoiltaan äärimmäisen korkeaa maksupalvelun tarjoajaa.  Käy läpi normaalisti ostosprosessi ja toimitustiedot. Valitse tämän jälkeen “Luottokorttimaksu” ja “Jatka maksutapahtumaan”. Sinut ohjataan maksusivustolle, jossa voit täyttää korttisi tiedot ja suorittaa maksun. Tämän jälkeen saat välittömästi varmistuksen tilauksesta sähköpostiisi.

SEPA-Maksu:

Hyväksymme jatkossa  myös SEPA-maksut (Single Euro Payment Area).

Mikäli haluat käyttää maksuun SEPA-maksua, käy läpi normaalisti ostosprosessi ja toimitustiedot. Valitse tämän jälkeen “SEPA-maksu” ja “Jatka maksutapahtumaan”. Sinulta pyydetään tämän jälkeen pankkisi IBAN ja BIC/SWIFT-koodit, jonka jälkeen sinun täytyy vielä vahvistaa tietojen oikeellisuus. Valitse tämän jälkeen "jätä tilaus" ja sen jälkeen saat sähköpostitse varmistuksen tilauksestasi.

PayPal: 

Voit suorittaa maksun myös Paypal: illa. Käy ostosprosessi normaalisti läpi, ja täytä tilauksesi maksutiedot checkout- sivulla. Valitse sitten maksuvaihtoehdoista PayPal, ja tämän jälkeen “Jatka maksutapahtumaan”. Sinut ohjataan PayPalin omille sivuille, jossa voit suorittaa maksun tilauksestasi

Pankkisiirto tilillemme:

Hyväksymme maksutapana myös tilisiirrot saksalaiselle pankkitilillemme. Käy ostosprosessi normaalisti läpi, ja täytä tilauksesi maksutiedot checkout- sivulla. Valitse sitten maksuvaihtoehdoista “Tilisiirto”, ja tämän jälkeen “Jatka maksutapahtumaan”. Saat tämän jälkeen sähköpostitse tiedot pankkitilimme numeroista ja tilausnumerosi jota voit käyttää maksusi viitteenä.