Tervetuloa BestMassage!

Luonnollisesti muotoillut Hierontakivet

Mineraalipitoinen, terapeuttinen Basalttikivi

11,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Ammattilaiset ovat yksimielisiä siitä, että puhdas Perulainen luonnon Basaltti on korkealaatuisin saatavilla oleva kivi, mitä kuumakivihieronnassa voi käyttää. Luonnon Basaltti säilyttää lämmön itsessään pidempään sisältämänsä raudan ja kvartsin takia, ja luovuttaa sitä tasaisemmin kuin mikään muu kivilaatu. Basaltti sisältää parantavia ainesosia, kuten magnesiumia ja happea.

Nämä tärkeät ominaisuudet tekevät kivistä täydellisiä hoitavaan kuumakivihierontaan. Tästä syystä ne ovat ammattilaisten keskuudessa halutuimpia kiviä koko maailmassa. Luonnollisesti muotoillut Perulaiset Basalttikivisettimme kivet on huolella valikoitu sopimaan jokaisen terapeutin ja kehonhoitajan tarpeisiin. Jokainen kivi on syväpuhdistettu ennen kivien erottelua ja pakkaamista.

Hierontakiviä voidaan käyttää hierojan käsien jatkeena hieronnan aikana, tai

 ne voidaan asettaa hierottavan vartalolle tuottamaan terapeuttista lämpöä. Lämpö rentouttaa hierottavan lihaksiston, ja mahdollistaa hierojalle pääsyn ongelma- alueille syvemmin ja tehokkaammin. Kivillä tehtävän hieronnan vaikutus on lisätä aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja poistaa kehosta myrkyllisiä aineita.  

Huomaa: Tilatut kivet eivät välttämättä näytä saapuessaan yhtä tummilta kuin kuvissa, mutta tulevat tummenemaan käytön ja hierontaöljyn vaikutuksen myötä.

1. Varpaissa käytettävät kivet

Tämä kivisetti sisältää kahdeksan varvaskiveä, joiden koko vaihtelee 2,5 senttimetristä 3,8 senttimetriin. Nämä pehmeät pyöreät kivet sijoitetaan varpaisen väliin väsyneiden jalkojen rentouttamiseksi. Varvaskiviä voidaan käyttää kuumakivihieronnan aikana tai varpaiden levittävänä esimerkiksi manikyyrin aikana.

2. Somissa käytettävät kivet

Tämä kivisetti sisältää kuusi sormikiveä, joiden koko vaihtelee 3,8 senttimetristä 4,45 senttimetriin. Nämä ovaalimuotoiset kivet sijoitetaan sormien väliin väsyneiden, kipeiden käsien rentouttamiseksi.

3. Kasvoille asetettavat kivet

Tämä kivisetti sisältää kahdeksan kasvoille asetettavaa kiveä, joiden koko vaihtelee 3,8 senttimetristä 5,10 senttimetriin.  Nämä pehmeät ja pyöreät kivet asetetaan kasvojen herkkien lihasten päälle rentouttamaan kasvojen lihaksia ja parantamaan ihon sävyä.

 4. Isot selkään/ reisille laitettavat kivet

Tämä kivisetti sisältää neljä selälle/ reisille asetettavaa kiveä joiden koko vaihtelee 7,6 senttimetristä 8,9 senttimetriin. Kivet asetetaan suurten lihasryhmien päälle (rintakehän, selän ja reisien lihasryhmät). Kiviä voi käyttää myös pakaralihasten tai kämmenten hoitoon tarvittaessa.

5.  Erikoisen muotoisten alueiden hierontaan sopiva kivi

Erikoisen muotoisten alueiden hierontaan sopiva kivi voi olla kooltaan 10,1 -12,7cm. Tämä suurta litteää kiveä käytetään erikoisen muotoisten alueiden hoitamineen (esim. lapojen alue). Kiven erityinen muoto tekee sen käsittelyn helpoksi ja mahdollistaa hieronnan kontrolloinnin.

6. Trigger -pisteiden hierontaan tarkoitetut kivet

Tämä kivisetti sisältää kaksi Trigger -pisteiden hierontaan tarkoitettua kiveä jotka ovat kooltaan 12,5- 10,15 senttimetriä. Hierontakiviä voidaan käyttää hierojan käsien jatkeena hieronnan aikana jolloin hieroja pääsee ongelma- alueisiin tehokkaammin. Samalla terapeutin käsien nivelet säästyvät vammoilta ja rasitukselta.

7. Sacra/ vatsakivi

Sacra/ vatsakivit vaihtelee kooltaan  11,4 senttimetristä 12,7 senttimetriin. Tämä suuri, litteä kivi asetetaan vatsan, alaselän tai yläselkärangan alueen päälle rentouttamaan lihaskipuja ja jännitteitä. Kiven lämpö auttaa lihasjännitteiden laukeamiseen ja lievittää stressiä.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Bambulaatikot

Bambulaatikot

20,90 €
Hinta sisältää ALV:n