Tervetuloa BestMassage!

Kuljetustiedot

Kuljetusmaksut Suomessa:

Kuljeteltavat pöydät: 18,90 €/kpl

Sähköiset/kiinteät pöydät: 89,00 €/kpl

Hierontatuolit & Hot Stone -setit 12,90 €/kpl

Tarvikkeet: 8,90 €/tilaus

 

Jos muuta ei mainita, toimitus tapahtuu varastolta asiakkaan antamaan osoitteeseen. Kun maksu on perillä, toimitus tapahtuu 3-4 työpäivän sisällä, tai 7-8 työpäivän sisällä, mikäli toimitus tulee kuljetusyrityksen kautta. Tämä tieto ei ole sitova.

Huom.: Emme toimita postilokero- tai poste restante -osoitteisiin. Kuljetusyritysten tuomat toimitukset tuodaan etuovelle katutasossa. Toimituksia ei tehdä lauantaisin, sunnuntaisin tai juhlapyhinä.

 

Kuljetusvahingot

Asiakkaan on tärkeää tarkistaa lähetys heti saapumisen jälkeen vahinkojen varalta. Mahdolliset vahingot pitää kirjata ylös ja niistä pitää informoida kuljetusyritystä kaikissa tapauksissa!

 

Palautusehdot

Kaikissa tuotteissamme on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Voit palauttaa tuotteet ilman selityksiä. Pidäthän huolen, että palautus on täydellinen ja tuotteissa ei näy käytön merkkejä. Asiakas vastaa toimituskuluista. Emme hyväksy ennalta maksamattomia paketteja. Varaamme oikeuden kieltäytyä tuotteista, jotka ovat selkeästi vahingoittuneita tai käytettyjä.

Jos asiakas ei pysty itse palauttamaan tuotteita, tarjoamme noutopalvelua. Kuljetusyhtiö noutaa tuotteet asiakkaan luota vastaavaa maksua vastaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella etukäteen tiedustellaksesi maksua, sillä se saattaa olla maa- ja tuotekohtainen. Asiakkaan täytyy pitää huolta, että hän on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Mahdollisesti kasvavat kulut, jotka johtuvat epäonnistuneesta noudosta, veloitetaan asiakkaalta.

Huom.: Hierontaöljyt ja voiteet eivät sisälly vaihto-oikeuteen hygieniasyistä. Sama pätee CD:eihin, DVD:eihin ja Mandala-julisteisiin.

 

Toimitus kuljetusyhtiön kautta


Pakkaa toimitus (jos mahdollista, niin alkuperäiseen pakkaukseen) ja varmista, että se on täydellinen, eikä siinä ole käytön merkkejä. Lähetys täytyy pakata huolellisesti. Pakkaamattomia tai huonosti pakattuja lähetyksiä ei hyväksytä. Laita lähetys katutasoon lähelle etuovea odottamaan toimitusta. Mahdolliset lisäkulut, jotka johtuvat väärästä sijoittelusta, pakkaamattomuudesta tai huonosta pakkaamisesta, veloitetaan asiakkaan tililtä.