Tervetuloa BestMassage!

Kasvotyyny

Täydellinen vaihtotyyny

16,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Valitse joko Ergonominen kasvotyyny ylellisellä Memory-foam vaahtomuovipehmusteella tai Perinteinen kasvotyyny hyvin tiheällä, pienisoluisella vaahtomuovipehmusteella. Suurimpaan osaan hierontapöydistämme kuuluu kasvotyyny, mutta on aina hyvä idea omistaa ylimääräinen kappale. Kaksi suosituinta kasvotyynyämme – Perinteinen kasvotyyny ja Ergonominen kasvotyyny – on kätevästi saatavana myös yksittäiskappaleina ilman hierontapöytää. Perinteinen kasvotyyny sopii yhteen Perinteisen päätuen kanssa ja Ergonominen kasvotyyny ylellisellä Memory-foam pehmusteella varustettuna Ergonomisen päätuen kanssa. Valitse lukuisista väreistä mieleisesi sopimaan yhteen hierontapöytäsi tai muun sisustuksesi kanssa.

Ominaisuudet

  • Ylimääräinen kasvotyyny on aina kätevä.
  • Saatavana kahtena eri versiona, Perinteinen tai Ergonominen, joista voit valita juuri sinun pöytäsi kasvotukeen sopivimman.
  • Saatavana olevien värien monipuolisuus antaa vapauden valita sävyn, joka sopii yhteen hierontapöytäsi tai sisustuksesi kanssa.

Koot ja värit

  • Perinteisen kasvotyynyn mitat: 30cm (pituus) x 30cm (leveys) x 7,5cm (korkeus)
  • Ergonomisen kasvotyynyn mitat: 25cm (pituus) x 30cm (leveys leveimmästä kohdasta)/22cm (leveys kapeimmasta kohdasta) x 7,5cm (korkeus)

Ihanteellinen

  • Ammattilaisille, jotka pitävät ylimääräisen kasvotyynyn kätevyydestä
  • Ammattilaisille, joiden olemassa oleva kasvotyyny on hävinnyt tai rikkoutunut

Väri opas

Color Guide

Tärkeää tietoa: Kaikki tietokoneet, näytöt ja internet selaimet ovat kalibroitu näyttämään värit eri tavalla. Perustuen asetuksiisi, väriesimerkit voivat vaihdella hiukan ja näin ollen niitä tulee käyttää vain suuntaa antavina väreinä. Jotkut värivaihtoehdot saattavat olla myös väliaikaisesti loppu. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Sheavoi

Sheavoi

6,90 €
Hinta sisältää ALV:n