Tervetuloa BestMassage!

Sale%

Kasvojen hierontatela

Kätevä hierontalaite, joka on suunniteltu hieromaan kasvojesi herkkiä lihaksia

Valmistettu 100% Ruusupuusta. Valmistettu Thaimaassa.

Normaalihinta: 10,90 €

Erikoishinta 7,90 €

Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Tuotteen yleistiedot

Kätevä hierontalaite, joka on suunniteltu hieromaan herkkiä kasvojesi lihaksia. Hierontalaitetta voi käyttää myös käsien ja jalkojen vyöhyketerapiaan. Tehty 100% Ruusupuusta. Valmistettu Thaimaassa.

Tuotetiedot

Thaimaalaisessa kasvojen hierontalaitteessa on kaksi sopivan pientä telaa, jotka auttavat hieromaan kasvojesi herkkiä lihaksia. Laitetta voi myös käyttää kasvojen sekä jalkojen vyöhyketerapiaan. Valmistettu 100% Thaimaalaisesta Ruusupuusta.

Myymässämme kasvojen hierontatelassa on kaksi optimaalisen kokoista telaa hieroaksesi kasvojesi herkkiä lihaksia. Käytä sitä hellävaroen hieroen ohimoasi sekä otsaa poistaaksesi jäykkyyden sekä päänsäryn. Voit käyttää sitä myös kipeisiin sekä jännittyneihin niskalihaksiin. Pian huomaat olevasi täydellisen rentoutunut sekä vailla jäykkyyttä ja stressistä johtuvia kipuja.

Kasvojen hierontatelaa voi käyttää myös vyöhekyterapiaan, joka on ikivanha rentoutumistapa, joka hoitaa jalkojen sekä käsien herkkiä ja kipeitä kohtia, jotka vaikuttavat myös vartalosi yleiseen hyvinvointiin. Käytä kasvojen hierontatelaa hieroaksesi hellävaroen kantapäitä, jalkapohjia, kämmeniä sekä sormia sekä myös parantamalla yleisesti vartalosi hyvinvointia.

Kasvojen hierontatela on valmistettu 100% kiillotetusta Thaimaalaisesta Ruusupuusta ja sitä voi käyttää hieronnan aikana joko voiteen kanssa tai ilman.

Ominaisuudet ja edut:

  • 2 telaa on mitoitettu täydellisesti hieromaan kasvojen sekä niskan herkkiä lihaksia sekä poistamaan päänsäryn sekä lihasten jännityksen.
  • Ideaalinen vyöhyketerapiaan, koska on suunniteltu hieromaan tehokkaasti käsiesi ja jalkojesi herkkiä kohtia.
  • Valmistettu 100% korkealaatuisesta Thaimaalaisesta Ruusupuusta, joka on kestävä sekä myrkytön.

Mitat sekä hoitaminen

  • Pituus: 15.24cm / 6", Leveys: 4.45cm / 1.75"
  • Puhdista hierontalaite miedolla saippualla sekä lämpimällä vedellä. Pesun jälkeen pyyhi laite kosteuspyyhkeellä sekä voitele laite pienellä määrällä huoltoöljyä.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Hierontatappi

Hierontatappi

10,90 €
Hinta sisältää ALV:n