Tervetuloa BestMassage!

Käsien ja jalkojen vyöhyketerapia yhdistelmähierontalaite

Kaksi-yhdessä työkalu käsien ja jalkojen vyöhyketerapiaan

Valmistettu 100% Ruusupuusta. Valmistettu Thaimaassa.

10,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Tuotteen tiivistelmä

Yhdistelmälaite Käsien ja Jalkojen Vyöhyketerapiaan

Valmistettu 100% Thaimaalaisesta Ruusupuusta.

Meidän Thaimaalaisessa Käsien ja Jalkojen Yhdistelmähierontalaitteessa on karkea pinta, joka on loistava käsien vyöhyketerapiaan sekä sileä pinta, jota käytetään perinteiseen Thaimaalaiseen jalkahierontaan. Käsin valmistettu 100% Thaimaalaisesta Ruusupuusta.

Tuotteen tiedot

Meidän Thaimaalainen Käsien ja Jalkojen Yhdistelmähierontalaite yhdistää kaksi laitetta yhdeksi. Käytä laitteen karkeaa päätä hieroaksesi käsiesi lihaksia ja tasaista päätä kohdistaaksesi paineen jalkojesi vyöhyketerapiakohtiin.

On monta eri tapaa käyttää laitteen karkeaa puolta käsien vyöhyketerapiaan: Pyöritä laitetta edestakaisin kämmeniesi välissä, pyöritä sitä ylös ja alas kovaa pintaa vastaan kämmenessäsi tai ota vain kiinni kahvasta ja pasta irti useaan kertaan. Anna nystyröiden hieroa tärkeitä kämmeniesi vyöhyketerapiapisteitä saadaksesi hyvän olon tunteen koko vartalollesi. Yhdistelmälaite venyttää ja vahvistaa käsiäsi ja poistaa lihasten jännityksen ja auttaa parantamaan verenkiertoa. Tämä puoli laitteesta ei ole vain käsille – sitä voi käytä vartalosi joka paikkaan.

Sileää puolta käytetään perinteiseen Thaimaalaiseen jalkahierontaan. Käydä laitteen reunoja hieroaksesi jalkapohjia sekä kantapäitä. Laitteen yläosaa voi käyttää varpaisiin sekä varpaiden välissä olevaan alueeseen. Laitteen molempia päitä voidaan käyttää painaen hellästi sillä jalkojen vyöhyketerapiapisteitä. Jalkahierontakohtaa laitteessa voi käyttää myös vartalon muihin kohtiin kuten niskaan, hartioihin sekä selkään.


Thaimaalainen Käsien ja Jalkojen Vyöhyketerapia Yhdistelmälaite on tehty 100% kiillotetusta Thaimaalaisesta Ruusupuusta ja sitä voi käyttää hieronnan aikana joko voiteen kanssa tai ilman.

Ominaisuudet ja Edut

  • Se on kuin kaksi laitetta yhden hinnalla – Käytä karkeaa pintaa käsien vyöhyketerapiaan ja sileää puolta perinteiseen Thaimaalaiseen jalkahierontaan.
  • Suunniteltu vyöhyketerapiaa varten, koska on muotoiltu hieromaan tehokkaasti jalkojesi ja käsiesi arkoja kohtia.
  • Voidaan käyttää myös vartalon muihin osiin lievittääksesi stressiä ja lisäämään verenkiertoa väsyneissä lihaksissa.
  • Valmistettu 100% korkealaatuisesta Thaimaalaisesta Ruusupuusta, joka on kestävä ja myrkytön.

Mitat ja Huolto

  • Pituus: 16.5cm / 6.5"
  • Pese hierontalaite lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Pesun jälkeen pyyhi se kosteuspyyhkeellä ja lisää hiukan huoltoöljyä.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Hierontatappi

Hierontatappi

10,90 €
Hinta sisältää ALV:n