Tervetuloa BestMassage!

Helppokäyttöinen hierontalaite

Helppokäyttöinen hierontalaite, jolla yletyt vartalosi vaikeapääsyisiin kohtiin. Voit käyttää sitä itsesi lisäksi myös ystäviisi.

Valmistettu teräksestä ja Ruusupuusta. Valmistettu Thaimaassa.

10,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Tuotteen yhteenveto

Helppokäyttöinen hierontalaitteemme on suunniteltu niin että ulotut sillä vartalosi vaikeasti pääseviin kohteisiin. Voit käyttää sitä myös ystäviisi! Käsintehty Thaimaalaisesta Ruusupuusta ja teräksestä.

Tuotetiedot

Helppokäyttöinen hierontalaite on loistava valinta hieroaksesi selkääsi sekä muita ruumiinosia, koska se on suunniteltu niin että yletyt sillä vartalosi jokaiseen lihasryhmään.  Käyttämällä laitetta avaat lihaksiesi jumissa olevat pisteet ja vähennät kipua sekä stressiä. Käyttö lisää myös verenkiertoa lihaksiin, jotta ne palautuvat nopeammin ja tunnet voivasi paljon paremmin kuin aikaisemmin.

Laitteen käyttö on helppoa – Ota vain päästä kiinni ja hiero koukun muotoisella päällä arkoja lihaksiasi. Voit käyttää laitetta selkään, niskaan, olkapäähän, reisiin, käsiin tai jalkoihin. Tuotteen muotoilu on todella kätevä – Voit helposti käyttää sitä täysin itsenäsi tai voit hieroa sillä asiakkaitasi tai ystäviäsi. Se on todella monipuolinen!

Toiminnot ja edut

  • Ergonominen muotoilu auttaa sinua ylettymään vartalosi jokaiseen lihasryhmään helposti.
  • Todella monipuolinen – Voit käyttää sitä hieroaksesi itseäsi tai ystäviäsi.
  • Terapeuttinen pää avaa jumissa olevat lihaksesi sekä auttaa parantamaan verenkiertoa.
  • Loistava vyöhyketerapiaan, koska on suunniteltu hieromaan käsien ja jalkojen herkkiä kohtia.

Mitat ja huolto

  • Pituus 36cm / 14.2", Leveys 22cm / 8.7"
  • Pese hierontalaite lämpimällä vedellä sekä miedolla saippualla. Pesun jälkeen pyyhi kosteuspyyhkeellä sekä lisää hiukan huoltoöljyä.