Tervetuloa BestMassage!

Hämähäkki Hierontalaite

Kämmenen kokoinen hierontalaite kevyyen ja rentouttavaan hierontaan


Valmistettu 100% Ruusupuusta. Valmistettu Thaimaassa.

10,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Tuotteen yhteenveto

Tämä erittäinen kätevän kokoinen Hämähäkki Hierontalaite neljällä jalalla antaa sinulle hellävaraisen hierontatuloksen. Käsin valmistettu 100% Thaimaalaisesta Ruusupuusta.

Tuotetiedot

Älä hämäänny Hämähäkki hierontalaitteen pienestä koosta! Tällä pienellä kaverilla on paljon hierontatehoa. Ota kiinni Hämähäkin vartalosta ja anna neljän jalan hieroa rasitukset pois lähes jokaisesta lihasryhmästä. Hämähäkki hierontalaite on loistava selkärangan lihaksille, olkapäille ja alaselälle.

Hämähäkki Hierontalaite on tehty 100% kiillotetusta Thaimaalaisesta Ruusupuusta ja sitä voi käyttää hieronnan aikana joko voiteella tai ilman.

Sormella toimiva hierontalaite
Sormella toimivaa hierontalaitetta voi käyttää syväkudos hierontaan, hermopisteterapiaan sekä lihasten rentouttamiseen. Ota vain kiinni laitteesta ja laita peukalosi sen tasaiselle pinnalle ja paina arkoihin ja kipeisiin kohtiin vartalossasi, jotta saat aikaan rentouttavan syväkudoshieronnan. Ota päinvastainen ote Hämähäkki Hierontalaitteesta ja voit hieroa sillä lihaksiasi tekniikalla, joka parantaa lihasten arpikudosta. Viimeiseksi voit käyttää laitteen pyöreää päätä hermopisteterapiaan, joka poistaa kivun lihasten nystyröistä.

Sormella toimiva hierontalaite on valmistettu 100% kiillotetusta Thaimaalaisesta Ruusupuusta ja sitä voi käyttää hieronnan aikana joko voiteen kanssa tai ilman.

Ominaisuudet ja Edut

  • Pienikokoinen ja voi käyttää lähes missä tahansa
  • 4-jalkainen muotoilu on suunniteltu kevyeen ja hellävaraiseen hierontaan
  • Valmistettu 100% Thaimaalaisesta Ruusupuusta joka on kestävä ja myrkytön

Huolto

  • Puhdista hierontalaite lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Pesun jälkeen pyyhi se kosteuspyyhkeellä ja lisää hiukan huoltoöljyä.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Hierontatappi

Hierontatappi

10,90 €
Hinta sisältää ALV:n