Tervetuloa BestMassage!

Eteerinen Piparminttuöljy

Viileä ja minttuinen. Avaa poskionteloita.

10,90 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Viilentävä, mentholin sävyinen piparmintun tuoksu on helppo tunnistaa. Maistamme sen purukumissa, teessä, hammastahnassa ja karkeissa sekä haistamme lääkkeissä ja urheilussa käytettävissä hoitovoiteissa. Hiero Piparminttua koko kehoosi ja koet välittömästi sen viilentävän tunteen, jota seuraa lämmin, rauhoittava tunne verenkierron tehostuessa alueilla. Ison aterian jälkeen mikään ei tehosta ruoansulatusta yhtä hyvin kuin Piparminttu. Se lievittää todella hyvin myös pahoinvointia ja ärtyvän suolen oireyhtymää. Piparminttu lievittää päänsärkyä ja avaa tukkoisia poskionteloita sekä parantaa keskittymiskykyä.

Kasvitieteellinen nimi

Mentha Piperita

Alkuperämaa

Etelä-Afrikka

Uuttamiseen käytetty tapa

Höyrytislaus

Tislatut osat

Lehdet

Kuvaus

Viilentävä, minttuinen, raikastava, uudistava, tyynnyttävä, houkutteleva, mielialaa kohentava, energiaa antava.

Tuoksu

Viileä, raikas, mentholinomainen, minttuinen, läpitunkeva, tyynnyttävä, stimuloiva, vahvistava.

Ominaisuudet

Vaikutukset ruoansulatukseen: parantaa ruoansulatusta, helpottaa pahoinvointia, matkapahoinvointia ja ärtyneen suolen oireyhtymää. Avaa poskionteloita ja puhdistaa tukkoisia keuhkoja. Hoitaa kuivaa ihoa ja lievittää lukuisia iho-oireita: kynsisientä ja rakkuloita. Auttaa ylivilkkautta ja parantaa keskittymiskykyä.

Huomio

Vältä Piparminttua, jos kärsit rytmihäiriöistä, epilepsiasta tai sinulla on kuumetta. Piparminttu voi ärsyttää limakalvoja. Laimenna huolellisesti ja testaa pienelle ihoalueelle ennen varsinaista käyttöä.

Sekoittuu hyvin:

Bergamotin, mustapippurin, Setripuun, Eukalyptuksen, Fenkolin, Inkiväärin, Sitruunan, Sitruunaruohon, Limen, Männyn, vihermintun ja Ruusunmarjan kanssa.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Sound Massage

Sound Massage

19,00 €
Hinta sisältää ALV:n
BodyChoice luonnonmukainen hierontaöljy

BodyChoice luonnonmukainen hierontaöljy

4,90 €
Hinta sisältää ALV:n