Tervetuloa BestMassage!

Back to the Garden

Musiikin hengellistä kauneutta


Dean Evenson ja Tom Barabas.

19,00 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Dean Evenson ja Tom Barabas, kesto yhteensä: 55 minuuttia

Vuonna 1984, Tom Barabas ja Dean Evenson tapasivat ja soittivat musiikkia ensimmäisen kerran yhdessä tietoisuutta kasvattavalla kurssilla Tucsonissa, Arizonassa. Siellä he huomasivat, että heillä on samanlainen musiikkimaku, säveltämis- ja luomistyyli. He jakoivat hengellisen yhteyden, jonka he tunsivat tulvineen lävitseen tuonpuoleisesta, musiikin kautta.

Tomin soittaessa suurta pianoa ja Deanin hopeista huilua, musiikillinen yhteistyö kehittyi ja tuotti monia konsertteja sekä suosittuja levytyksiä (Soaring, WidDancer, Instruments of Peace). Heidän pitkä musiikillinen ystävyytensä jatkuu Back To The Garden –levyllä, joka ilmaisee heidän yhteistä musiikillista sielullisuuttaan.

Richard Hardy, Carole Kingin ja Eliza Gilkysonin edeltävä äänimies, liittyy mukaan tällä albumilla, kaunistaen monia lauluja viettelevillä saksofonimelodioillaan sekä aavemaisella klarinetillaan ja alttohuilullaan. Richard ei ole ainoastaan erinomainen muusikko, vaan myös uusi Soundings –sarjan ystävä ja yhteistyökumppani. 

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Sound Massage

Sound Massage

19,00 €
Hinta sisältää ALV:n
The Flow of Tranquility

The Flow of Tranquility

15,90 €
Hinta sisältää ALV:n