Tervetuloa BestMassage!

Argan hierontaöljy

Luonnonmukainen, kylmäpuristettu, 100% puhdas

19,00 €
Hinta sisältää ALV:n

Tuoteseloste

Yksityiskohdat

Luomu Argan Öljymme (Argania Spinosa öljy) on valmistettu Marokkolaisen Argan puun (Argania Spinosa) paahdetuista siemenistä. Luomu Argan öljyn (Argania Spinosa siemenöljy) vaikutus ihoon ja vartaloon kosmeettisissa hoidoissa on todistettu useilla lääketieteellisillä kokeilla. Argan öljyn rasvahappokoostumus sisältää 80% aktiivisia, tyydyttymättömiä rasvahappoja, erityisesti linoliini- ja oleiinihappoja.

Tieteelliset tutkimukset ihosta tukevat väitettä siitä, että luomu Argan öljy edistää ihon luonnollista tasapainoa. Se hoitaa kuivaa, epätasaista ja halkeilevaa ihoa, on tehokkaasti kosteuttava ja stimuloi verenkiertoa parantaen ihon kuntoa koko vartalossa (ikääntymistä estävä vaikutus), erityisesti kaulassa ja kasvoilla. 

Luomu Argan öljy (Argan Spinosa siemenöljy) on ihanteellinen lasten herkälle iholle. Se hoitaa myös hyvin kuivia ja kurittomia hiuksia. Se antaa hiuksille kauniin kiillon jättämättä niitä rasvaiseksi. Se parantaa hiusten silkkistä pehmeyttä ja tekee vaurioituneista hiuksista joustavammat.

Argan öljy on luonnollinen hoitokeino herkälle, kuivalle ja sekaiholle näkyvällä, todistetulla vaikutuksella. Se imeytyy nopeasti ihoon jättämättä rasvaista tunnetta. Sitä kutsutaan usein ”nestemäiseksi kullaksi” tai ”Marokkolaiseksi kullaksi”. Ymmärrät miksi, kun kokeilet Argan öljyämme!

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Rosmariiniöljy

Rosmariiniöljy

6,90 €
Hinta sisältää ALV:n
Lime-kurjenpolvi-keho- ja hierontaöljy

Lime-kurjenpolvi-keho- ja hierontaöljy

19,00 €
Hinta sisältää ALV:n
Rosmariini-citronellaöljy

Rosmariini-citronellaöljy

9,90 €
Hinta sisältää ALV:n
Kurjenpolviöljy

Kurjenpolviöljy

8,90 €
Hinta sisältää ALV:n